Undead Fox 27 Sierpień 2021 Share 27 Sierpień 2021 (edytowane) Ostatnio powstał temat o becie Diablo II: Resurrected, a co Wy na to by powspominać sobie klasyka? Więc zapraszam, temat będzie oparty głównie na screenach. Ekran początkowy po odpaleniu gry. Widok po zalogowaniu się. Tak wiem, bardzo jestem kreatywny w nazywaniu postaci ^^ Poczekalnia Statystyki postaci, drzewka umiejętności. Dla zainteresowanych - screen przedstawia paladyna, na młotki z całym EQ zwiększającym szansę na zdobycie magicznych przedmiotów. Skrytka oraz ekwipunek Omówiliśmy podstawowy wygląd gry - porównanie do poniższego tematuhttps://www.valkiria.com.pl/index.php?/topic/7595-diablo-ii-resurrected-beta/ A teraz Was zabiorę w sentymentalną podróż i odwiedzimy sobie kilka najważniejszych punktów w grze. ACT 1 "Siedlisko Zła" Pierwsza misja w grze. "Tristram" "Katakumby - Poziom 4" Andariel ACT 2 "Lut Gholein" "Sale Umarłych - Poziom 3 (Skrzynia z kostką horadrimów) "Tajemnicze Sanktuarium" Demonolog "Komnata Tal Rasha" Duriel ACT 3 "Doki Kurast" "Las Pająków" Mroczny Wędrowiec - Diablo "Tranvincal" Wysoka Rada Zauważyłaś/eś zmianę postaci? Moje gratulacje. Postać zmieniona gdyż na poprzedniej nie posiadałem punktu nawigacyjnego. "Kazamaty Nienawiści - Poziom 3" Mefisto ACT 4 "Forteca Pandemonium" "Sanktuarium Chaosu" Diablo ACT 5 "Harrogath" "Szczyt Arreat" Starożytni "Komnata Kamienia Światła" Baal Taka sama sytuacja jak na akcie trzecim. Musiałem zmienić postać gdyż nie posiadałem punktu nawidowego. No i to tyle... Właśnie zakończyliśmy grę (w wielkim skrócie :P) Oczywiście nie zawarłem tutaj wielu ważnych punktów. Choćby takich jak "Sekretny Krowi Poziom" , "Uber Tristram" czy Bosów potrzebnych do wejścia na UT. Jest to spowodowane przez brak odpowiedniej postaci, która byłaby w stanie zabić, a chociaż przeżyć na tyle długo by móc wykonać screeny :P Kto wie, jeżeli będą chętni by zobaczyć dalszy materiał to postaram się stworzyć odpowiednią postać do tego wyczynu. Jak Wam się podoba temat, pamiętacie wszystkie lokalizacje z powyższych screenów? Edytowane 27 Sierpień 2021 przez Undead Fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel 28 Sierpień 2021 Share 28 Sierpień 2021 16 godzin temu, Undead Fox napisał: "Komnata Kamienia Światła" a nie "kamienia świata"? ; ) No chyba że masz tłumaczenie z google translate I tak samo 16 godzin temu, Undead Fox napisał: Musiałem zmienić postać gdyż nie posiadałem punktu nawidowego. WP = WayPoint - punkt nawigacyjny ; ) A tak ogólnie: To kiedy gramy po TCP/IP? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Undead Fox 4 Wrzesień 2021 Autor Share 4 Wrzesień 2021 To jest Pan Angel. Pan Angel widzi, że ktoś poświęcił więcej niż 5 minut na stworzenie artykułu. Pan Angel zamiast napisać coś miłego do woli dowalić się do szczegółów. Nie bądź jak Pan Angel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi