Arciet 18 Maj 2021 Share 18 Maj 2021 Imię: Szymon Wiek: 14 Nick na serwerze: Arciet Twoje DBID: YGUvsQ12IAamdbkDZgkDGnD51nc= Znajomość TS3 (1-10): 6 Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Posiadałem uprawnienia administratora tylko raz na innej sieci, oprócz tego miałem do czynienia z budowaniem kanałów, zmienianiem uprawnień, itd. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać? (Dłuższa wypowiedź): Jest tylko jeden administrator, a więc chciałbym pomóc w administracji serwera TS3. Kontakt: TS, Steam, Discord, itd. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak (Ostatnio trochę pierdzi jak Fiat starego, ale wymienię na nowy) Przeszedłeś mutację głosu (nie dot. kobiet): Jestem w trakcie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTMX 18 Maj 2021 Share 18 Maj 2021 (edytowane) Tym razem niestety na NIE. Dopiero co dostałeś rangę na forum, a już lecisz do kolejnej. Pokaż że coś z ciebie będzie. Ps. Serwer TS nie potrzebuje więcej adminów, zastanów się nad adminem na jakimś serwerze jeśli już tak gonisz. Edytowane 18 Maj 2021 przez MTMX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enemmy 18 Maj 2021 Share 18 Maj 2021 Jestem na nie. Ledwo co dostałeś redaktora a pchasz się już na admina ts3. Zresztą dzisiaj zobaczyłem Cię pierwszy raz na tsie. Za dużo obowiązków jak na tak młodego człowieka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mapet 20 Maj 2021 Share 20 Maj 2021 Na nie, za szybko idziesz po nowe rangi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7days 20 Maj 2021 Share 20 Maj 2021 WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie odrzucone Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś post a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi